Dip de atum e pimento
TM6 TM5

Dip de atum e pimento

4.4 (8 ocen)

Składniki

  • 150 g pimento vermelho cortado em pedaços
  • 20 g rúcula
  • 80 g requeijão
  • 20 g massa de pimentão
  • 100 g atum em lata, ao natural escorrido
  • ¼ c. chá de sal
  • 1 pitada de pimenta

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
123.6 kJ / 29.5 kcal
Białko
3.9 g
Węglowodany
2.8 g
Tłuszcz
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Błonnik
0.4 g
Sód
187.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy