
Urządzenia i Akcesoria
Olhos vermelhos
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 unidades
Składniki
-
ovos6
-
água1200 g
-
sumo de beterraba50 g
-
azeite30 g
-
pimenta-de-caiena em pó2 pitadas de
-
pimenta preta½ c. chá de
-
sal½ c. chá de
-
azeitonas pretas s/ caroço cortada em fatias (2 mm aprox.)4
-
salsa picada1 pé de
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
56.2 kcal /
235.3 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
4.7 g
Węglowodany
0.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
141.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Halloween
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia