Urządzenia i Akcesoria
Polenta di Halloween
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni
Składniki
-
400 g di farina di mais bramata
-
1600 g di acqua
-
15 g di olio extravergine di oliva
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
991 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
1655.8 kJ /
395.8 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
80.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Insalata wurstel, Emmental e ravanelli
25 min
Bignè con crema di asparagi
1 godz. 30 min
Kibbeh con salsa allo yogurt
1 godz.
Biscotti di Halloween con crema di cioccolato
2 godz.
Uova in salsa alle erbe e crackers
50 min
Stella di pandoro tostato con crema diplomatica e frutti rossi
1 godz. 20 min
Bicchierini di red velvet (per 2 persone)
2 godz. 40 min
Patate svedesi
55 min
Canapè mini hamburger
4 godz. 10 min
Scotch pie
3 godz.
Marinatura per la selvaggina
20 min
Baklava
1 godz. 30 min