
Urządzenia i Akcesoria
Scarpazza sarzanese
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 porzioni
Składniki
Ripieno
-
di acqua500 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di bietole, le foglie lavate600 g
-
di foglie di borragine lavate400 g
-
di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)200 g
-
di pecorino a pezzi (2-3 cm)100 g
-
di porri a pezzi300 g
-
di olio extravergine di oliva50 g
-
di salsiccia di maiale fresca, sgranata300 g
-
uova2
-
di pepe nero macinato1 pizzico
Sfoglia
-
di farina tipo 0500 g
-
di acqua200 g
-
di olio extravergine di oliva50 g
-
di sale1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
661.6 kcal /
2770 kJ
Białko
28.1 g
Tłuszcz
36.4 g
Węglowodany
56.2 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
12.6 g
Sód
1322.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

L'Italia da gustare
70 Przepisów
Włochy
Włochy