Urządzenia i Akcesoria
Vegetarische Wellington
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 porties
Składniki
Bladerdeeg
-
boter in blokjes (1 cm)200 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
koud water90 g
-
zout2 snuifjes
-
poedersuiker2 snuifjes
Garnering
-
uien gehalveerd200 g
-
verse champignons de Paris, in vieren gesneden250 g
-
water200 g
-
gedroogde vruchten mengeling40 g
-
boter in stukken60 g
-
teentje knoflook2
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
currypoeder2 tl
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 stengels
-
zoete aardappelen in blokjes400 g
-
rapen in blokjes200 g
-
olijfolie3 el
-
ei losgeklopt50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
702.5 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
2627 kJ /
632.5 kcal
Tłuszcz
46.5 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
25.3 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Bietencarpaccio met Burrata
Brak ocen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Brak ocen
Hummus
5 min
Pulled barbecue jackfruit
25 min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Brak ocen
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 min
Lamsspiesjes
Brak ocen
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 godz.
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 godz. 15 min
Taart met peer en brie
1 godz. 10 min
Bloemkool korma
2 godz. 20 min