Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porties
Składniki
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten30 g
Gnocchi met saus
-
verse basilicumbladeren15 g
-
uien gehalveerd70 g
-
teentje knoflook1
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
water70 g
-
zout naar smaak1 ½ - 2 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
gnocchi800 g
-
zonnebloemolie3 el
Fruitsorbet
-
suiker naar smaak60 - 100 g
-
bevroren fruit in stukken (bijv. mango, ananas, peer, bessen)500 g
-
citroensap (opcjonalnie)2 tl
-
eiwit (opcjonalnie)1
Broccolisalade en afwerking saus
-
rode paprika in stukken (2 cm)1
-
appel groot, in kwarten1
-
broccoliroosjes250 g
-
pijnboompitten30 g
-
olie25 g
-
azijn15 g
-
honing1 tl
-
mosterd1 ½ tl
-
kruidenzout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
mascarpone (250 g)6 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
2123 mg
Białko
20 g
Kalorie
4037 kJ /
964 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
15.8 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
101 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix Friend®
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vissticks met tomatensaus
50 min
Zomerse pastasalade
30 min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 min
Scandinavische hamburger
4 godz. 10 min
Custard
15 min
Chilli con carne
35 min
Spaghetti carbonara
40 min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 min
Groenten-aardappelsalade met kip
1 godz. 15 min
Witte chocolade cheesecake
16 godz.
Gnocchi Tricolore
35 min
Pastasalade met groenten
1 godz.