Urządzenia i Akcesoria
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 porties
Składniki
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (opcjonalnie)2 el
-
pecannoten (opcjonalnie) gehakt2 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
418.1 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
1234.5 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
12.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM Basis
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 min
Zalm mozaïek
Brak ocen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Brak ocen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Brak ocen
Taartje met chocolade-praliné
Brak ocen
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 min
Courgettesoep met munt
35 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 godz. 30 min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Brak ocen
Rode bietensalade
10 min
Basilicumpesto
10 min
Koolsla
10 min