Urządzenia i Akcesoria
Gevulde kalkoentaart
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 porties
Składniki
Deeg
-
bloem400 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur120 g
-
ei1
-
melk50 g
-
zout½ tl
-
water50 g
Vulling
-
prei dik gesneden200 g
-
rode paprika150 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 ¾ tl
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
olijfolie30 g
-
droge witte wijn100 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)100 g
-
kalkoen in stukken gesneden (2-3 cm), kunnen restjes gebruikt worden,500 g
-
gekookte ham in stukjes (2 cm) of blokjes gesneden200 g
-
gemengde groenten vers of bevroren, kunnen restjes zijn200 g
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
eiwitten2
-
eierdooiers2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 8 porties
Sód
7605.4 mg
Białko
215.8 g
Kalorie
18229.2 kJ /
4356.9 kcal
Tłuszcz
203.9 g
Błonnik
26.6 g
Tłuszcz nasycony
96.7 g
Węglowodany
392 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kerst menu
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Inktvis "à Lagareiro"
Brak ocen
Spaanse brunch
1 godz. 15 min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 godz.
Geroosterde bananen affogato
Brak ocen
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 min
Aardbeienmojito
10 min
Ijs van amarenakersen
8 godz. 10 min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Brak ocen
Roze roerei
15 min
Sacher taart
3 godz.
Rundsburgers met kaasvulling
40 min