Urządzenia i Akcesoria
Gevulde kalkoentaart
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 porties
Składniki
Deeg
-
bloem400 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur120 g
-
ei1
-
melk50 g
-
zout½ tl
-
water50 g
Vulling
-
prei dik gesneden200 g
-
rode paprika150 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 ¾ tl
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
olijfolie30 g
-
droge witte wijn100 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)100 g
-
kalkoen in stukken gesneden (2-3 cm), kunnen restjes gebruikt worden,500 g
-
gekookte ham in stukjes (2 cm) of blokjes gesneden200 g
-
gemengde groenten vers of bevroren, kunnen restjes zijn200 g
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
eiwitten2
-
eierdooiers2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 8 porties
Sód
7605.4 mg
Białko
215.8 g
Kalorie
18229.2 kJ /
4356.9 kcal
Tłuszcz
203.9 g
Błonnik
26.6 g
Tłuszcz nasycony
96.7 g
Węglowodany
392 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kerst menu
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Sate Ayam
1 godz. 30 min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Brak ocen
De eerste hap: Kip en Groenten
Brak ocen
Bouillabaisse
Brak ocen
Cholent
Brak ocen
Marshmallows
2 godz. 30 min
Advocaat
10 min
Gierst met kip en curry
35 min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Knapperige chocolade stokjes
55 min
Marsepein halve maan koekjes
30 min