Sugo pomodoro e ricotta
TM6 TM5 TM31

Sugo pomodoro e ricotta

4.7 (58 ocen)

Składniki

  • 70 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
  • 60 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di olio di oliva
  • 500 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 5 foglie di basilico fresche, lavate
  • 2 pizzichi di sale + q.b.
  • 250 g di ricotta fresca, ben scolata

Wartości odżywcze
na 1 Ricetta completa
Kalorie
3596 kJ / 859 kcal
Białko
29.6 g
Węglowodany
34.4 g
Tłuszcz
68.4 g
Tłuszcz nasycony
23.5 g
Błonnik
1.7 g
Sód
1873.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy