Sugo pomodoro e ricotta

Sugo pomodoro e ricotta

4.7 68 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
1 Ricetta completa

Składniki

  • 70 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
  • 60 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di olio di oliva
  • 500 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 5 foglie di basilico fresche lavate
  • 2 pizzichi di sale + q.b.
  • 250 g di ricotta fresca ben scolata

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 859 kcal / 3596 kJ
Białko 29.6 g
Tłuszcz 68.4 g
Węglowodany 34.4 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 23.5 g
Sód 1873.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...