Insalata di farro perlato alla greca

Insalata di farro perlato alla greca

4.7 204 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di farro perlato
    300 g
  • di acqua
    550 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di Feta a tocchetti
    200 g
  • di cetrioli a tocchetti
    150 g
  • di cipolla rossa a listarelle
    70 g
  • di olive nere denocciolate
    50 g
  • pomodorini ciliegia in quarti
    10
  • pepe nero macinato a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 524.3 kcal / 2194.8 kJ
Białko 16.5 g
Tłuszcz 26.1 g
Węglowodany 58.6 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 9.7 g
Sód 884 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...