菠萝酱泰式墨鱼仔

菠萝酱泰式墨鱼仔

5.0 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 人份

Składniki

  • 料酒
    30 克
  • 800 克
  • 墨鱼 选用墨鱼仔,洗净沥干
    500 克
  • 冷水 提前准备凉白开
  • 鱼露
    40 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 新鲜小米椒
    1 - 2 根
  • 青柠
    40 克
  • 新鲜菠萝 切块
    160 克
  • 20 克
  • 香菜 切碎
    4 - 5 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1526.2 mg
Białko 27.6 g
Kalorie 884.7 kJ / 211.7 kcal
Tłuszcz 1.6 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 20.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...