Urządzenia i Akcesoria
菠萝酱泰式墨鱼仔
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 人份
Składniki
-
料酒30 克
-
水800 克
-
墨鱼 选用墨鱼仔,洗净沥干500 克
-
冷水 提前准备凉白开
-
鱼露40 克
-
蒜头2 瓣
-
新鲜小米椒1 - 2 根
-
青柠40 克
-
新鲜菠萝 切块160 克
-
糖20 克
-
香菜 切碎4 - 5 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1526.2 mg
Białko
27.6 g
Kalorie
884.7 kJ /
211.7 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
20.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏日凉拌菜
10 Przepisów
Chiny
Chiny