一口生煎包

一口生煎包

4.8 4 rating
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 50 克
  • 淀粉
    20 克
  • 200 克
  • 20 克
  • 花椒
    1 汤匙
  • 鸡汤冻 请选择浓汤宝
    1 块
  • 猪肉肉糜
    350 克
  • 生抽
    5 克
  • 老抽
    10 克
  • 蚝油
    15 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    1 颗
  • 花椒粉
    ½ 茶匙
  • 麻油
    10 克
  • 馄饨皮
    45 - 50 张
  • 蘸取用
  • 油煎用
  • 芝麻 装饰用

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1118.1 mg
Białko 29.5 g
Kalorie 2540.5 kJ / 607.8 kcal
Tłuszcz 16.6 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 85.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...