Urządzenia i Akcesoria
一口生煎包
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
葱50 克
-
淀粉20 克
-
水200 克
-
姜20 克
-
花椒1 汤匙
-
鸡汤冻 请选择浓汤宝1 块
-
猪肉肉糜350 克
-
生抽5 克
-
老抽10 克
-
蚝油15 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
花椒粉½ 茶匙
-
麻油10 克
-
馄饨皮45 - 50 张
-
水 蘸取用
-
油 油煎用
-
芝麻 装饰用
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1118.1 mg
Białko
29.5 g
Kalorie
2540.5 kJ /
607.8 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
85.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年度热门食谱精选 2022
12 Przepisów
Chiny
Chiny