Urządzenia i Akcesoria
芋泥麻薯铜锣烧
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 块(pc)
Składniki
-
牛奶220 克
-
糯米粉100 克
-
玉米淀粉20 克
-
细砂糖60 克
-
低筋面粉120 克
-
泡打粉3 克
-
葵花籽油15 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
水 蒸煮用500 克
-
芋头 荔浦芋头,去皮切块200 克
-
紫薯 去皮切块50 克
-
黄油20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块(pc)
Sód
94.1 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
1808.2 kJ /
432.2 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
79.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年度热门食谱精选 2023
12 Przepisów
Chiny
Chiny