Lingua con cipolline a Cottura Lenta

Lingua con cipolline a Cottura Lenta

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 1400 g di acqua
  • 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (prezzemolo, timo, maggiorana)
  • 2 foglia di alloro fresca
  • 800 g di carne di vitello lingua (pulita e senza le parti grasse)
  • 60 g di scalogno a pezzi
  • 40 g di sedano a pezzi
  • 50 g di carota pelata e a pezzi
  • 20 g di burro
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 350 g di passata di pomodoro
  • 150 g di brodo vegetale
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 300 g di cipolline borettane, sgoccilate

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 596.5 kcal / 2496 kJ
Białko 36.9 g
Tłuszcz 45.7 g
Węglowodany 10.1 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 518.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...