Carpaccio di roastbeef, insalata riccia e bietole
TM6

Carpaccio di roastbeef, insalata riccia e bietole

5.0 (1 ocena)

Składniki

Roastbeef al forno

  • 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
  • 10 g di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1000 g di carne bovina, taglio scamone

Condimento

  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di senape in grani grossi
  • 20 g di aceto di mele
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Terminare la preparazione

  • 300 g di indivia riccia
  • 100 g di indivia belga

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1899.6 kJ / 454 kcal
Białko
36.1 g
Węglowodany
4.7 g
Tłuszcz
32 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Błonnik
3.5 g
Sód
879.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy