Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roastbeef al forno
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
- 10 g di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di carne bovina, taglio scamone
Condimento
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di senape in grani grossi
- 20 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 300 g di indivia riccia
- 100 g di indivia belga
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1899.6 kJ / 454 kcal
- Białko
- 36.1 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.8 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 879.1 mg
Alternatywne przepisy
Triangoli di pane arabo con hummus di zucca
1h
Salsa barbecue
20min
Taralli alle cipolle
3 Std. 30 Min
Yogurt liquido alla piña colada
8 godz. 30 min
Tamagoyaki (frittata giapponese)
30min
Seitan
4h 15min
Burrito saluto al sole (di Sorelle Passera)
1h
Pop corn di cavoletti di Bruxelles
1h
Pane Naan con cavolfiore speziato, salsa Feta e tahini al matcha
1h 20min
Minibagel ai cereali con crema di uova, bacon e avocado
1h 10min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5 godz. 30 min
Grissini al burro e formaggio
30min