Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de jitomates cherry, en mitades
- 150 g de arúgula
- 1 pimiento rojo, en cubos (1-2 cm)
- 2 aguacates, en cubos (1-2 cm)
- 100 g de cebolla morada, en mitades
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 60 g de aceite de oliva
- 50 g de vinagre de vino tinto
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra recién molida
- 20 g de piñones, tostados
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2115.8 kJ / 505.7 kcal
- Białko
- 14.2 g
- Węglowodany
- 41.9 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 15.6 g
- Sód
- 699 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de quinoa
35min
Arroz blanco con verduras
40min
Boloñesa de lentejas
35min
Pescado al horno con cúrcuma y salsa de tomate
30min
Ensalada de quinoa
25min
Ensalada de garbanzos
20min
Ensalada de frijoles, aguacate y atún
20min
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
25min
Pasta con pollo, champiñones y ejotes
40min
Pasta con verduras verdes
45min
Ensalada fresca de quinoa
25min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40min