香菇腐竹排骨汤

香菇腐竹排骨汤

4.7 12 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
6 人份

Składniki

  • 干香菇 洗净
    60 克
  • 干腐竹 洗净
    60 克
  • 猪排骨 切块(4 公分)
    500 克
  • 额外准备浸泡香菇用
    1800 克
  • 红枣 去籽,洗净
    30 克
  • 龙眼干 (opcjonalnie) 洗净
    20 克
  • 绍兴花雕酒
    15 克
  • 1 ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 642 mg
Białko 23 g
Kalorie 870 kJ / 208 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...