Urządzenia i Akcesoria
香菇腐竹排骨汤
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
6 人份
Składniki
-
干香菇 洗净60 克
-
干腐竹 洗净60 克
-
猪排骨 切块(4 公分)500 克
-
水 额外准备浸泡香菇用1800 克
-
红枣 去籽,洗净30 克
-
龙眼干 (opcjonalnie) 洗净20 克
-
绍兴花雕酒15 克
-
盐1 ½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
642 mg
Białko
23 g
Kalorie
870 kJ /
208 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中式慢炖经典
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy