Urządzenia i Akcesoria
圣诞树面包
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
32 个
Składniki
面团制作
-
橄榄油 刷在碗上防粘用少许
-
水220 克
-
干酵母粉2 茶匙
-
高筋面粉400 克
-
橄榄油30 克
-
糖1 茶匙
-
海盐1 茶匙
馅芯制作
-
帕玛森奶酪 切成块(2厘米)60 克
-
蒜头1 瓣
-
马苏里拉乳酪 切成块(2厘米)200 克
组合与烘焙
-
鸡蛋(约53-63克) 打散并与1汤匙水混合1 颗
装饰
-
新鲜迷迭香1 ½ 汤匙
-
新鲜罗勒叶1 ½ 汤匙
-
无盐黄油 切块30 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
100 mg
Białko
4 g
Kalorie
377 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味圣诞节
14 Przepisów
Chiny
Chiny