Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de aceite de oliva extra virgen
- 280 g de pasta seca, tipo penne
- 300 g coliflor, en trozos
- mantequilla sin sal, para engrasar
- 140 g de queso Gruyère, en trozos
- 40 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 40 g de harina de trigo
- 500 g de leche
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta molida, o al gusto
- ½ cdita de nuez moscada en polvo
- 60 g de jamón, cortado en cubos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2556 kJ / 611 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espagueti a la boloñesa
50 menit
Pasta a la boloñesa de hongos
20 min
Cacerola de papas
1h 10 min
Lasaña de espinacas con requesón
55 Min
Pasta con lentejas y chorizo
35 Min
Berenjenas crujientes con salsa de tomate (Hestan Cue™)
50 menit
Crema de champiñón, pollo gratinado y agua tropical TM6
1j 20 menit
Arroz blanco con verduras
40 min
Coliflores gratinadas
25 min
Mini pays de manzana
1j
Macarrones gratinados
40 min
Espagueti con champiñones y tocino
35 Min