慢炖烧烤味肋排

慢炖烧烤味肋排

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
4 人份

Składniki

烧烤酱
  • 蒜头
    3 瓣
  • 菜籽油
    20 克
  • 意式番茄酱
    250 克
  • 120 克
  • 白葡萄酒醋
    90 克
  • 原蔗糖
    70 克
  • 黄芥末
    70 克
  • 辣酱油
    30 克
  • 红辣椒粉 (任何类型)
    1 - 1 ½ 茶匙
  • 烟熏红辣椒粉
    2 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 1 茶匙
肋排
  • 猪肋排 ,切小块(每块3厘米 x 10厘米)(见小贴士)
    700 克
  • ,切薄片
    15 克
  • 400 克
  • 土豆 ,切小块(每块3厘米)
    600 克
  • ½ 茶匙
  • 菜籽油 ,用于煎炸

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1591 mg
Białko 42 g
Kalorie 4148 kJ / 991 kcal
Tłuszcz 76 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 20 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie