Urządzenia i Akcesoria
Peas with ham
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
onion cut into quarters180 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
peas frozen500 g
-
water150 g
-
salt½ tsp
-
Iberian ham cut into small pieces120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.85 g
Kalorie
1431 kJ /
342 kcal
Tłuszcz
24.9 g
Węglowodany
13.69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 godz. 15 min
Pineapple Cinnamon Drink
35 min
Tropical Popsicles
4 godz. 5 min
Slow cooked veal stew
2 godz. 10 min
Grated Cabbage
5 min
Hummus
5 min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 godz. 5 min
Potato goulash
1 godz.
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Polenta
1 godz.
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min