Urządzenia i Akcesoria
Cheese mousse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs (Parsley, marjoram, thyme, sage, basil, mint), the leaves washed and dried1 bunch
-
cream cheese250 g
-
ricotta cheese200 g
-
salt½ tsp
-
pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.5 g
Kalorie
753 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1 godz.
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
3 godz.
Pastelera de choclo (corn pudding)
1 godz.
Italian Easter bread
3 godz. 50 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5 godz. 40 min
Chicken with rice
1 godz.
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
55 min
Sernik rosa slice
3 godz. 15 min
Apple strudel
1 godz. 45 min
Pâtè with Riesling
3 godz.