Urządzenia i Akcesoria
Cheese mousse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs (Parsley, marjoram, thyme, sage, basil, mint), the leaves washed and dried1 bunch
-
cream cheese250 g
-
ricotta cheese200 g
-
salt½ tsp
-
pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.5 g
Kalorie
753 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 min
Cholent
4 godz. 50 min
Plum slice
1 godz. 30 min
Floating Islands
40 min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Ham mousse
10 min
Chicken and pear pie
Brak ocen
Creamy courgette soup
25 min
Apple crumble meringue slice
2 godz.
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45 min
Spaetzle
35 min