Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 150 g carrots, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 100 g spring onions, cut into rings
- 100 g peppers, red and green, in bite-sized pieces
- 500 g pork shoulder, boneless, cut into pieces (approx. 2,5 x 2 cm)
- 350 g potatoes, in bite-sized pieces
- 400 g water
- 1 tsp lemon zest, grated
- 1 tsp tarragon, dried
- 1 tsp marjoram, dried
- ½ - 1 tsp hot paprika
- ½ tsp fine salt
- ¼ tsp black pepper, freshly ground
-
4
tbsp crème fraîche
lub 4 tbsp sour cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2159 kJ / 516 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Goulash soup
2h 35min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Tuna mousse
10 Min
Zurich-style veal strips with potatoes
2hod. 50min
Grisons Barley Soup
55 Min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 godz. 10 min
Chicken with Peppers
1 Std.
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2h 40min
Polenta
1 Std.
Creamy pea soup
40 min
Garlic Turkey Stew
45min