Urządzenia i Akcesoria
Indian mustard
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 jars
Składniki
-
mustard seeds white or yellow250 g
-
orange juice250 g
-
white wine vinegar250 g
-
sugar100 g
-
ground cumin1 tsp
-
curry powder mild1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
fine salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
33 g
Kalorie
3796 kJ /
907 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
9.3 g
Węglowodany
100 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Homemade Gifts
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Baba Ganoush
1 godz.
Vegan Pavlova
2 godz. 45 min
Veggie Pulp Crackers
11 godz. 30 min
Light blue coloured eggs
Brak ocen
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Liquid Yoghurt in Mixing Bowl
12 godz.
Cheese pies
1 godz. 25 min
Scream cupcakes
2 godz. 5 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Zhoug
10 min
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min