Urządzenia i Akcesoria
Indian mustard
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 jars
Składniki
-
mustard seeds white or yellow250 g
-
orange juice250 g
-
white wine vinegar250 g
-
sugar100 g
-
ground cumin1 tsp
-
curry powder mild1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
fine salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
33 g
Kalorie
3796 kJ /
907 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
9.3 g
Węglowodany
100 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Homemade Gifts
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 min
Caipiroska
5 min
Polenta
25 min
Sous-vide Honeyed Figs
1 godz.
Soy Yogurt
11 godz. 30 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Gluten-Free Apple Fritters with Caramel Sauce
1 godz. 50 min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15 min
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18 godz. 30 min
Veal in tuna sauce
13 godz.
Sriracha Sauce
72 godz. 20 min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 godz. 50 min