Urządzenia i Akcesoria
Crispy turkey and lentil meatballs
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
stale white bread cut into pieces50 g
-
milk for soaking the bread30 - 50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
turkey breast fillet, skinless cut into pieces300 g
-
lentils, canned drained (weight after draining) (see tip)150 g
-
eggs2
-
50 g bacon, cut into piecespancetta cut into pieces50 g
-
fine salt1 pinch
-
plain flour80 g
-
oil for deep-frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.5 g
Kalorie
1577 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
26.7 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Strawberries and Cream Popsicles
8 godz. 15 min
Strawberry Lemonade Mimosa
10 min
Sesame salmon and pea soup
1 godz.
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 godz. 30 min
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40 min
Mole verde with chicken
1 godz.
Liver cake
1 godz. 50 min
Tuna stew with potatoes
40 min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 godz.
Egg White Coconut Omelette
45 min