Urządzenia i Akcesoria
Crispy turkey and lentil meatballs
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
stale white bread cut into pieces50 g
-
milk for soaking the bread30 - 50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
turkey breast fillet, skinless cut into pieces300 g
-
lentils, canned drained (weight after draining) (see tip)150 g
-
eggs2
-
50 g bacon, cut into piecespancetta cut into pieces50 g
-
fine salt1 pinch
-
plain flour80 g
-
oil for deep-frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.5 g
Kalorie
1577 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
26.7 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 godz.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Squid à la provençale
55 min
Polenta
1 godz.
Chickpea and Ham Balls
35 min
Rabbit stew
1 godz.
Veal Pilaf
1 godz. 25 min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 godz. 30 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Garlic Turkey Stew
45 min