Urządzenia i Akcesoria
Crispy turkey and lentil meatballs
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
stale white bread cut into pieces50 g
-
milk for soaking the bread30 - 50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
turkey breast fillet, skinless cut into pieces300 g
-
lentils, canned drained (weight after draining) (see tip)150 g
-
eggs2
-
50 g bacon, cut into piecespancetta cut into pieces50 g
-
fine salt1 pinch
-
plain flour80 g
-
oil for deep-frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.5 g
Kalorie
1577 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
26.7 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Tuna mousse
10 Min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Potato goulash
1 Std.
Beef Stroganoff
45 Min
Veal Pilaf
1 Std. 25 Min
Mushroom and Artichoke Dip
25 Min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 Min