![Chicken with bulgur and vegetables Chicken with bulgur and vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/900CEC12-D4E1-434A-A30E-3912823A7FCA/Derivates/d7b45279-d6ca-49fa-807f-6a5fead8384b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g chicken breast fillets, cut into cubes (3 cm)
- 50 g olive oil
- 50 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tbsp ground coriander
- 1 pinch ground paprika
- 2 pinches ground cumin
- 300 g bulgur, coarse
- 100 g onions, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces
- 100 g courgettes, cut into pieces
- 1 tsp salt
- 1 pinch pepper
- 1000 g water
- 300 g tomato passata
- 1 tbsp pine nuts, to garnish
- 50 g fresh tomatoes, deseeded and diced, to garnish
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3960 kJ / 440 kcal
- Białko
- 39.3 g
- Węglowodany
- 43.5 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
Alternatywne przepisy
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Salmon kabsa
35min
Chicken with couscous and saffron
1h 15min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Chicken with tomato sauce
1h
Chicken with rice
1h
Seafood rice
1h 15min
Turkey burgers
1 godz. 25 min
Lentil hotpot
12h 45 min