Urządzenia i Akcesoria
Chicken with bulgur and vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
chicken breast fillets cut into cubes (3 cm)800 g
-
olive oil50 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
ground coriander1 tbsp
-
ground paprika1 pinch
-
ground cumin2 pinches
-
bulgur coarse300 g
-
onions cut into quarters100 g
-
carrots cut into pieces100 g
-
courgettes cut into pieces100 g
-
salt1 tsp
-
pepper1 pinch
-
water1000 g
-
tomato passata300 g
-
pine nuts to garnish1 tbsp
-
fresh tomatoes deseeded and diced, to garnish50 g
-
fresh parsley leaves only, chopped, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39.3 g
Kalorie
3960 kJ /
440 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Węglowodany
43.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 godz. 10 min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Raw Beetroot Soup
5 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Chocolate Babka
3 godz.
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Baked falafel kofta
Brak ocen
Chicken with rice
1 godz.
Vegetable fideuá
40 min
Polenta
1 godz.
Potato goulash
1 godz.