Urządzenia i Akcesoria
Chicken with bulgur and vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
chicken breast fillets cut into cubes (3 cm)800 g
-
olive oil50 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
ground coriander1 tbsp
-
ground paprika1 pinch
-
ground cumin2 pinches
-
bulgur coarse300 g
-
onions cut into quarters100 g
-
carrots cut into pieces100 g
-
courgettes cut into pieces100 g
-
salt1 tsp
-
pepper1 pinch
-
water1000 g
-
tomato passata300 g
-
pine nuts to garnish1 tbsp
-
fresh tomatoes deseeded and diced, to garnish50 g
-
fresh parsley leaves only, chopped, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39.3 g
Kalorie
3960 kJ /
440 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Węglowodany
43.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1 godz. 30 min
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2 godz.
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
'Qamar el-din' juice
5 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 godz.
Millet flour bread
2 godz. 35 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Rabbit stew
1 godz.
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 godz. 35 min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 godz. 30 min