Curry panang

Curry panang

4.4 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di pollo a dadini
    600 g
  • di salsa di soia
    3 cucchiai
  • di arachidi salate e tostate
    100 g
  • di carote pelate, a pezzi (2 cm)
    300 g
  • di cipolle tagliate a metà
    160 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio di sesamo tostato
    10 g
  • di pasta di curry, gialla panang (v. Curiosità e informazioni)
    60 g
  • di acqua
    350 g
  • di latte di cocco
    250 g
  • di salsa di pesce
    30 g
  • di amido di mais (maizena)
    3 cucchiai
  • di taccole surgelate, scongelate, sgocciolate (circa 280 g)
    360 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 579 kcal / 2427 kJ
Białko 48 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...