Zuppa di mais con wienerli e bürli

Zuppa di mais con wienerli e bürli

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolle tagliate a metà
    80 g
  • di burro
    10 g
  • di mais dolce lavato, sgocciolato (peso netto sgocciolato: 570 g)
    2 scatole
  • di acqua
    700 g
  • di panna intera
    200 g
  • di dado per brodo vegetale (dose per 1 l)
    2 cubetti
  • wienerli (circa. 400 g)
    8
  • di erba cipollina fresca tagliata finemente
    ½ mazzetto
  • panini (Bürli)
    4

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 824 kcal / 3436 kJ
Białko 28.6 g
Tłuszcz 44 g
Węglowodany 76 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...