Dim sum "Shumai" vegetariani

Dim sum "Shumai" vegetariani

3.5 2 oceny
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
40 pezzi

Składniki

Impasto per Shumai
  • di acqua
    50 g
  • di farina di grano + q.b. per infarinare
    180 g
  • uovo
    1
Ripieno e finitura
  • di funghi, freschi misti (ad es. shiitake, champignon, gallinacci)
    400 g
  • di zenzero fresco a fettine sottili
    5 g
  • di carota a pezzi
    50 g
  • di olio
    30 g
  • olio per ungere
  • di riso
    120 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di salsa di soia
    2 cucchiaini
  • di acqua
    500 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 41 kcal / 172 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...