Veganská boloňská omáčka

4.6 10 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porce

Składniki

Veganská náhražka sýra
  • 85 gramů kešu oříšků
  • 15 gramů lahůdkového droždí
  • 2 špetky česnekového prášku
  • ½ čajové lžičky soli
Omáčka
  • 1 konzerva fazolí kidney bean, konzervovaných scezených (hmotnost 255 gramů po scezení)
  • 20 gramů olivového oleje
  • 1 stroužek česneku
  • 100 gramů celeru na kousky
  • 150 gramů mrkve na kousky
  • 100 gramů cibule na osminy
  • 100 gramů suchého bílého vína veganského
  • 1 konzerva sekaných rajčat v plechovce (400 gramů)
  • 50 gramů rajčatového protlaku
  • ½ čajové lžičky mletého kmínu
  • 1 čajová lžička sušeného tymiánu
  • 1 čajová lžička mletého sušeného rozmarýnu
  • ½ čajové lžičky papriky, mleté, sladké, uzené
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky černého mletého pepře

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 14.2 g
Kalorie 1521.1 kJ / 363.6 kcal
Tłuszcz 15.6 g
Błonnik 10.5 g
Węglowodany 40.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...