Mořský vlk v aromatické solné krustě

Mořský vlk v aromatické solné krustě

5.0 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 porce

Składniki

  • 3 snítky čerstvého tymiánu omyté a osušené
    4 špetky sušeného tymiánu, omyté a osušené
  • 4 šalvějové lístky, čerstvé omyté a osušené
    4 špetky šalvějových lístků, sušených, omyté a osušené
  • 1 snítka rozmarýn, čerstvý omytého a osušeného
    2 špetky rozmarýnu, sušeného, mletého, omytého a osušeného
  • 1 snítka čerstvé máty omyté a osušené
    1 špetka máty, sušené, nasekané, omyté a osušené
  • 750 gramů hrubé soli
  • 2 kusy mořského vlka vykuchaného (400 gramů každý), i s kůží
  • 500 gramů vody
  • 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (opcjonalnie)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 4 porce

Białko 132.7 g
Kalorie 4330 kJ / 1035 kcal
Tłuszcz 52.7 g
Węglowodany 7.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...