Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
3
snítky čerstvého tymiánu, omyté a osušené
lub 4 špetky sušeného tymiánu -
4
šalvějové lístky, čerstvé, omyté a osušené
lub 4 špetky šalvějových lístků, sušených -
1
snítka rozmarýnu, čerstvého, omytého a osušeného
lub 2 špetky rozmarýnu, sušeného, mletého -
1
snítka čerstvé máty, omyté a osušené
lub 1 špetka máty, sušené, nasekané - 750 gramů hrubé soli
- 2 kusy mořského vlka, vykuchaného (400 gramů každý), i s kůží
- 500 gramů vody
- 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 4330 kJ / 1035 kcal
- Białko
- 132.7 g
- Węglowodany
- 7.9 g
- Tłuszcz
- 52.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kapr vařený v páře
55min
Makaróny se zeleninou pěti barev
40min
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45min
Losos s pórkem a bylinkami
35min
Pečené kuře s tapenádou a bramborová kaše s karamelizovanou cibulí
2h 15min
Pstruh se zelenou čočkou
35min
Kuřecí galantina s jogurtovo-koprovým dresinkem
3 Std. 25 Min
Kuličky z tresky a brambor
55min
Kuře se sójovou omáčkou a pak choi
13h
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25min
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40min