Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 gramů plocholisté petrželky, pro servírování
- 200 gramů cibule, na čtvrtky
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů másla
- 600 gramů čerstvých hub, na plátky (5 mm)
- 20 gramů rajčatového protlaku
- 40 gramů bílého vína
- 80 gramů zeleninového vývaru
- 1 ½ čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 čajová lžička mořské soli, dle chuti
- 10 - 20 gramů citrónové šťávy
- 100 gramů smetany ke šlehání, tučné
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 910 kJ / 218 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 19.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min
Houbové rizoto
40min
Marocké kuřecí maso s kuskusem
45min
Rizoto s houbami a špenátem
55 Min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30min
Houbové curry
50 menit
Houbové placky
45min
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1h
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 Min
Dušené hovězí stew
1 Std. 40 Min
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1j 10 menit