Urządzenia i Akcesoria
All-Purpose Meat Rub
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 jar
Składniki
-
paprika2 ½ tsp
-
salt2 tsp
-
brown sugar2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
chili powder½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
4697.8 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
254.2 kJ /
60.8 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curly Fries with Garlic Sauce
55 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48 godz. 20 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Rosemary Salt
24 godz. 5 min
Creole Seasoning
5 min
Dark Brown Sugar
5 min
Santa Maria Dry Rub
5 min
Italian Seasoning Rub
5 min
Espresso caramel sauce
45 min
Caramelized Red Onion Chutney
24 godz.
Golden syrup
55 min