
Urządzenia i Akcesoria
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
water50 g
-
Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
flaked almonds toasted, to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
256.8 kcal /
1078.4 kJ
Białko
1.9 g
Tłuszcz
2.7 g
Węglowodany
49.5 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
4.3 mg