![Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6) Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7803b9b2-45b1-4479-a083-7f3a21d8ff00/Derivates/4ee76e7f-f420-4233-afc7-53bb41608fa0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 49.5 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 4.3 mg
Alternatywne przepisy
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50min
Browned onions (200 g)
20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Peanut brittle
1 godz. 30 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Runny custard
15 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Sous-vide Honeyed Figs
1 godz.
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Brandy custard (TM6)
15 min