Urządzenia i Akcesoria
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
water50 g
-
Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
flaked almonds toasted, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4.3 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
1078.4 kJ /
256.8 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
49.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honeycomb
1 godz. 30 min
Coffee Candy
25 min
Christmas Spice Mix
5 min
Cold cut pork sausage
1 godz. 30 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Pimm's sabayon with strawberries
20 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Brandy custard (TM6)
15 min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min