Erdbeer-Prosecco-Sorbet mit Kokoskugeln

Erdbeer-Prosecco-Sorbet mit Kokoskugeln

4.7 30 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 Portionen

Składniki

Erdbeer-Prosecco-Sorbet
  • Zucker
    50 g
  • Erdbeeren, TK
    500 g
  • Prosecco
    100 g
Kokos-Kugeln
  • Kokosraspeln und etwas mehr zum Wälzen
    300 g
  • Kokosöl
    1 TL
  • Agavendicksaft
    100 g
  • Minze (opcjonalnie) zum Garnieren

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 22 mg
Białko 4 g
Kalorie 1938 kJ / 463 kcal
Tłuszcz 33 g
Błonnik 9.9 g
Tłuszcz nasycony 29 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...