Urządzenia i Akcesoria
Erdbeer-Prosecco-Sorbet mit Kokoskugeln
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 Portionen
Składniki
Erdbeer-Prosecco-Sorbet
-
Zucker50 g
-
Erdbeeren, TK500 g
-
Prosecco100 g
Kokos-Kugeln
-
Kokosraspeln und etwas mehr zum Wälzen300 g
-
Kokosöl1 TL
-
Agavendicksaft100 g
-
Minze (opcjonalnie) zum Garnieren
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
22 mg
Białko
4 g
Kalorie
1938 kJ /
463 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
29 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mama, Papa...
14 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Zitronensorbet
8 godz. 30 min
Falsche Caprese
10 min
Ananas-Sorbet mit Crémant
2 godz. 40 min
Erdbeer-Mojito
1 godz. 45 min
Gedämpfte Garnelen im Salatschiffchen mit gerösteter Curry-Sesam-Mayo
20 min
Gin-Lavendel-Eis
14 godz. 45 min
Apfeltrifle mit Brotbröseln
40 min
Gin-Tonic-Sorbet
14 godz.
Feldsalat mit Kaffee-Feigen-Dressing
20 min
Mango-Maracuja-Sorbet
15 min
Hot Sarti
20 min
Walnuss-Tomaten-Aufstrich
15 min