
Urządzenia i Akcesoria
Erdbeer-Prosecco-Sorbet mit Kokoskugeln
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 Portionen
Składniki
Erdbeer-Prosecco-Sorbet
-
Zucker50 g
-
Erdbeeren, TK500 g
-
Prosecco100 g
Kokos-Kugeln
-
Kokosraspeln und etwas mehr zum Wälzen300 g
-
Kokosöl1 TL
-
Agavendicksaft100 g
-
Minze (opcjonalnie) zum Garnieren
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
463 kcal /
1938 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
29 g
Sód
22 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mama, Papa...
14 Przepisów
Niemcy
Niemcy