Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 - 500 g de calabacín con piel
- 300 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 2x2 cm)
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- ½ pastilla de caldo de pescado
- ½ cucharadita de ras el hanout
- 100 g de nata
- pétalos de sal negros
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 219 kJ / 52 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 10.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmón en papillote con puerros a la crema (MEATER)
1u.
Tostas con entraña, huevo mollet y holandesa
40min
Wok de langostinos, verduras y tomates cherry
30min
Buda bol con pollo
1u.
Vichyssoise de guisantes con chispa
40min
Solomillo de cerdo relleno de ciruelas pasas
1h 10min
Piruleta dalgona
1h 30 min
Menú: Cremoso de cecina. Tartaletas de marisco. Zarzuela de pescados y mariscos. Turrón de chocolate y pistachos.
1h 15min
Bisque de langostinos a la vainilla
1u.
LimAnada ahumada de tomillo, jengibre y miel
5 Min
Ensalada de zanahoria rallada
10min
Curry cremoso de pollo (Butter chicken - India)
1u.