Pesto di rucola e avocado

Pesto di rucola e avocado

4.7 85 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni

Składniki

  • di nocciole tostate
    50 g
  • spicchio di aglio senz'anima
    1
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
    50 g
  • di rucola lavata e asciugata
    30 g
  • avocado maturo la polpa a pezzi
    1
  • di succo di limone, spremuto fresco
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 390.8 kcal / 1635.3 kJ
Białko 8.9 g
Tłuszcz 38.4 g
Węglowodany 2.5 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Sód 323.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...