Urządzenia i Akcesoria
黄油鸡
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
蒜头3 - 4 瓣
-
新鲜姜黄 ,去皮5 克
-
姜 ,去皮5 克
-
黄洋葱 一切四1 个
-
黄油 ,切小块60 克
-
孜然粉1 茶匙
-
小豆蔻粉1 茶匙
-
肉桂粉1 茶匙
-
甜红辣椒粉2 茶匙
-
樱桃番茄 ,去核,一切二150 克
-
番茄膏100 克
-
青柠汁 可省略,见要诀1 汤匙
-
去骨去皮鸡大腿 ,切5-6厘米块1000 克
-
新鲜嫩菠菜100 克
-
海盐 可省略,见要诀1 - 2 茶匙
-
稀奶油150 克
-
新鲜香菜 取叶子,切碎1 - 2 枝
-
新鲜香菜 取叶子,装饰用1 - 2 枝
-
原味酸奶 上菜用
-
青柠 切块,上菜用,见要诀
-
白米饭 上菜用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1284.1 mg
Białko
39.3 g
Kalorie
2524 kJ /
603.3 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
孩子的全天然餐桌 2-6岁
20 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
午餐(麻辣豆腐、干锅花菜、萝卜牛肉汤、玉米饭)
Nessuna valutazione
螺旋苹果蛋糕
Nessuna valutazione
番茄猪肝胚芽米粥(7-9月龄)
Nessuna valutazione
迷你汉堡
Nessuna valutazione
水果蛋糕
Nessuna valutazione
梦幻黄梨挞
Nessuna valutazione
番茄罗勒燕麦
20min
炒三丝(TM5)
Nessuna valutazione
巧克力辣椒冰激凌配威士忌糖浆
14h 20min
素馅饼
Nessuna valutazione
雪菜春笋炖春鸡
1h
甜菜根汤配香草丸子
Nessuna valutazione