Urządzenia i Akcesoria
圣诞烤猪肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 人份
Składniki
-
猪大排肉 带皮整块,见要诀1700 克
-
特级初榨橄榄油 ,调味用适量
-
海盐 ,调味用适量
-
黑胡椒粉 ,调味用适量
-
绿苹果(type Granny Smith) ,一切二8 个
-
水500 克
-
新鲜四季豆 修剪过250 克
-
水 根据需要添加
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
68.1 g
Kalorie
1966 kJ /
468.1 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
6.1 g
Węglowodany
22.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
孩子的全天然餐桌 2-6岁
20 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
肉炒黑木耳白菜
30min
小鸡炖蘑菇
40min
红烧猪蹄
2h 10min
皮冻
13h 30min
肉炒蒜薹
25min
肉烧豆角
45min
杭椒炒猪肝
20min
排骨炖土豆
55min
番茄肉片
30min
葱爆羊肉
25min
土豆炖牛肉
1h 35min
蒜泥白肉
1h