Urządzenia i Akcesoria
水煮蛋配荷兰酱
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
荷兰酱
-
蛋黄3 颗
-
柠檬汁1 汤匙
-
海盐 ,调味用1 小撮
-
黑胡椒粉 ,调味用1 小撮
-
黄油 切1-2厘米块100 克
水煮蛋
-
水1900 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克) 可生食4 个
-
芦笋 切段1 把
-
鱼籽 ,装饰用1 汤匙
-
新鲜细香葱 装饰用1 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
191.7 mg
Białko
14.3 g
Kalorie
1393.8 kJ /
333.1 kcal
Tłuszcz
29.7 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
孩子的全天然餐桌 2-6岁
20 Przepisów
Chiny
Chiny