水煮蛋配荷兰酱

水煮蛋配荷兰酱

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

荷兰酱
  • 蛋黄
    3 颗
  • 柠檬汁
    1 汤匙
  • 海盐 ,调味用
    1 小撮
  • 黑胡椒粉 ,调味用
    1 小撮
  • 黄油 切1-2厘米块
    100 克
水煮蛋
  • 1900 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克) 可生食
    4 个
  • 芦笋 切段
    1 把
  • 鱼籽 ,装饰用
    1 汤匙
  • 新鲜细香葱 装饰用
    1 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 191.7 mg
Białko 14.3 g
Kalorie 1393.8 kJ / 333.1 kcal
Tłuszcz 29.7 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 15.9 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...