Urządzenia i Akcesoria
香蕉松饼
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
大杏仁 见要诀60 克
-
香蕉100 克
-
全麦面粉 见要诀150 克
-
肉桂粉½ 茶匙
-
泡打粉2 茶匙
-
鸡蛋(每颗约53-63克)4 个
-
开菲尔发酵乳(kefir) 见要诀150 克
-
天然椰子油 见要诀2 茶匙
-
天然椰子油 可省略1 茶匙
-
里考塔乳酪 装饰用,可省略,见要诀
-
混合莓果 装饰用
-
纯枫糖浆 装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
278.1 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
1582.4 kJ /
378.2 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
孩子的全天然餐桌 2-6岁
20 Przepisów
Chiny
Chiny