
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de blanc de poireau coupé en tronçons
- 1000 g d'eau
- 250 g de carottes coupées en fines rondelles
- 200 g de brocoli détaillé en petits bouquets
- 250 g de champignons de Paris blonds émincés
- 250 g de crevettes cuites, décortiquées
- 250 g de nouilles soba
- 30 g de sauce de soja
-
2
cives émincées
lub 1 oignon nouveau émincé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 339.8 kcal / 1423.5 kJ
- Białko
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Węglowodany
- 36.8 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Sód
- 960 mg