Pane ai semi di girasole

Pane ai semi di girasole

4.9 8 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 22 godz.
2 pezzi

Składniki

Lievitino
  • di acqua
    100 g
  • di lievito madre di segale
    10 g
    1 g di lievito di birra fresco
  • di farina tipo 0 forte (almeno W350)
    100 g
Starter
  • di semi di girasole
    50 g
  • di semi di lino
    40 g
  • di acqua
    90 g
Pane
  • acqua (di cui 200 g fredda)
    1700 g
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di farina integrale
    140 g
  • di farina tipo 0 forte (almeno W350) + q.b.
    160 g
  • di sale
    10 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di succo di limone
    30 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 1125 kcal / 4572 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 173 g
Błonnik 22.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...