Urządzenia i Akcesoria
Banettes rustiche
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 15 godz.
6 pezzi
Składniki
Poolish
-
175 g di acqua
-
1 g di lievito di birra fresco
-
175 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
Pane
-
1675 g di acqua (di cui 175 g fredda)
-
120 g di farina integrale
-
200 g di farina tipo 1 + q.b.
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
1 g di lievito di birra fresco
-
10 g di sale
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
9 g
Kalorie
1199 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 godz.
Pagnotte integrali con lievito madre
4 godz.
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Pane al latticello
18 godz.
Lievito madre con farina di segale
96 godz. 20 min
Panini sfogliati
3 godz. 30 min
Filone di segale
4 godz.
Baguette francese (TM6)
5 godz.
Pinsa romana
5 godz.
Panini di segale
12 godz.
Pane semplice
4 godz.
Filoncini di semola
4 godz.