Pane al latticello
TM6

Pane al latticello

5.0 (4 oceny)

Składniki

Lievitino di segale

  • 130 g di acqua
  • 10 g di lievito madre di segale
    lub 1 g di lievito di birra fresco
  • 100 g di farina di segale

Pane

  • 1650 g di acqua (di cui 150 g fredda)
  • 200 g di latticello freddo (vedere varianti)
  • 150 g di farina di farro integrale + q.b.
  • 100 g di farina manitoba
  • 250 g di farina di segale
  • 10 g di malto d'orzo in polvere
    lub 10 g di miele
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 10 g di sale
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 30 g di succo di limone

Wartości odżywcze
na 10 porzioni
Kalorie
9836 kJ / 2415 kcal
Białko
77 g
Węglowodany
417 g
Tłuszcz
31 g
Błonnik
46.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy