Urządzenia i Akcesoria
Cestini di frolla al cocco con curd al limone
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 pezzi
Składniki
Curd al limone
-
2 limoni preferibilmente biologici
-
160 g zucchero
-
90 g di burro di cocco
-
2 uova
-
1000 g di acqua
Pasta frolla
-
150 g di farina di cocco
-
50 g zucchero
-
90 g di burro di cocco
-
150 g di farina tipo 1
-
2 uova
-
1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
-
lime la scorza a listarelle
-
meringhe a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
88.7 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1305.7 kJ /
312.1 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
30.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La dolcezza delle donne
9 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torta renna al cioccolato
4h
Nocciole tartufate
1h 10min
Crostata con rose di mele
2h
Bignè con crema di asparagi
1h 30min
Bavarese al frutto della passione
3h
Segreto federiciano
2h 30min
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2h 30min
Biscotti della fortuna
1h 30min
Pasta choux
2h
Mandorle sabbiate
1h
Black burger
5h
Bignè craquelin
2h