Urządzenia i Akcesoria
Cestini di frolla al cocco con curd al limone
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 pezzi
Składniki
Curd al limone
-
2 limoni preferibilmente biologici
-
160 g zucchero
-
90 g di burro di cocco
-
2 uova
-
1000 g di acqua
Pasta frolla
-
150 g di farina di cocco
-
50 g zucchero
-
90 g di burro di cocco
-
150 g di farina tipo 1
-
2 uova
-
1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
-
lime la scorza a listarelle
-
meringhe a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
88.7 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1305.7 kJ /
312.1 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
30.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La dolcezza delle donne
9 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21 godz.
Brownies cioccolato e caffè con caramello salato
1 godz. 45 min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 godz. 30 min
Canederli dolci, salsa alle prugne e zabaione (Bimby Friend)
55 min
Lemon curd
20 min
Crema al caffè
15 min
Cookies con frutta secca
1 godz.
Focaccia di zucca (TM6)
1 godz. 35 min
Focaccia barese
4 godz.
Crema Bimby ® (TM6)
45 min
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55 min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 godz.