Urządzenia i Akcesoria
Kisiel cytrynowy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porcje
Składniki
-
70 g miodu płynnego
-
330 g wody
-
30 g skrobi ziemniaczanej
-
25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
1 łyżeczka skórki otartej z cytryny ekologicznej, bez białych błonek
-
2 goździki
-
¼ łyżeczki kurkumy, mielonej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
10.1 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
704.4 kJ /
168.4 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
43.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NA ZDROWIE!
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Dwukolorowy budyń kakaowo-truskawkowy
25 min
Gęsty budyń – 600 g
15 min
Pudding truskawkowy
2 godz. 35 min
Zdrowy kisiel śliwkowy
10 min
Żelki cytrynowo-imbirowe
1 godz. 30 min
Deser z kaszy manny
20 min
Gorąca czekolada z kawą zbożową
10 min
Kisiel
10 min
Napar jabłkowy
40 min
Kakao do picia
10 min
Budyń czekoladowy
10 min
Kisiel jabłkowy
10 min