Urządzenia i Akcesoria
Kisiel cytrynowy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porcje
Składniki
-
70 g miodu płynnego
-
330 g wody
-
30 g skrobi ziemniaczanej
-
25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
1 łyżeczka skórki otartej z cytryny ekologicznej, bez białych błonek
-
2 goździki
-
¼ łyżeczki kurkumy, mielonej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
10.1 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
704.4 kJ /
168.4 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
43.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NA ZDROWIE!
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15 min
Dwukolorowy budyń kakaowo-truskawkowy
25 min
Dwukolorowy budyń waniliowo-czekoladowy
25 min
Gęsty budyń – 600 g
15 min
Żelki cytrynowo-imbirowe
1 godz. 30 min
Napój cytrynowy na ciepło
10 min
Kisiel
10 min
Zdrowy kisiel śliwkowy
10 min
Kisiel jabłkowy
10 min
Budyń czekoladowy
10 min
Napar jabłkowy
40 min
Kakao do picia
10 min