Urządzenia i Akcesoria
Kikkererwtensoep met spinazie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 porties
Składniki
-
verse spinaziebladeren roughly chopped as needed300 g
-
gedroogde kikkererwten100 g
-
water800 g
-
zout1 tl
-
uien cut in pieces (3 cm)200 g
-
olijfolie30 g
-
wortelen cut in pieces (3 cm)250 g
-
teentjes knoflook3
-
rapen (opcjonalnie) cut in pieces (3 cm)100 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
4 g
Kalorie
408 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Goulash van linzen en champignons
45 min
Boekweit met champignons
25 min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 godz. 15 min
Bellini cocktail
5 min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 godz. 15 min
Russische rode bietensalade
1 godz. 10 min
Linzensoep met spinazie
50 min
Chili non Carne
1 godz.
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 min