Urządzenia i Akcesoria
Hartige taart met savooiekool
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 stuks
Składniki
-
boter om in te vetten
-
amandelen20 g
-
feta kaas in stukken200 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse rozemarijn enkel de bladeren1 - 2 stengels
-
verse tijm enkel de bladeren6 stengels
-
ricotta250 g
-
crème fraîche200 g
-
eieren6
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
uien gehalveerd2
-
savooiekool in stukken400 g
-
amandelschilfers5 el
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
12 g
Kalorie
990 kJ /
237 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb recepten
13 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Brak ocen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Brak ocen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Brak ocen
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 godz.
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 min
Roerbak met aubergines en kofu
Brak ocen
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Brak ocen
Stevige linzenchili
50 min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 godz. 45 min
Walnoot Brittle
1 godz. 30 min
Ontbijt gebak
40 min
Appel en citroen krans
50 min