Urządzenia i Akcesoria
Gembersoep met rode paprika
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
rode paprika in stukken (3 x 3 cm)150 g
-
rode uien in vier gesneden150 g
-
teentjes knoflook (ongepeld)2
-
extra vergine olijfolie1 el
-
verse gember30 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen komijn1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
aardappelen geschild, in stukken (2 x 2 cm)120 g
-
water800 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 ½ el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
4 el Griekse yoghurtkwark kaas4 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
5.74 g
Kalorie
745 kJ /
178 kcal
Tłuszcz
13.05 g
Błonnik
1.89 g
Węglowodany
9.46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pompoensoep
35 min
Mini panettone
Brak ocen
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Venkelsapje
10 min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Brak ocen
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 min
Mousse van kaas
10 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Aardappel-preisoep
40 min
Romige champignonsoep
20 min
Romige erwtensoep
40 min